Kategorie receptů
- Autor: vytlacilova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 120 |
Cibule | 34 |
Slanina anglická | 15 |
Olej olivový | 4 |
Citronová šťáva | 6 |
Víno bílé suché | 25 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 132 |
Máslo se smetanovým zákysem | 2 |
Petržel - nať | 2 |
Energetická hodnota celkem: 3164 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.