Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ratatouille

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Zeleninova smes

Ingredience

Dochucovadla:

provensalske koreni

Energetická hodnota celkem: 1408 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 352 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Lilek, papriku, cuketu, cibuli a rajcata podusime na olivovem oleji a provensalskym korenim. K masu nebo jen tak

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 05. 2013 17:30
to milujiiiiii, přidávám do toho i bylinky co zahrada dá .))
15. 05. 2013 17:18
tak zítra to zkusím už dlouho ho chci dělat...
02. 05. 2013 17:16
podle mě je ratatouille obecně přeceňován nebo se (jak to bývá v Čechách již zvykem) ratatouillem nazývá všechno možné, a ve Francii je to opravdu třeba nějaká pochoutka......vařeno od myšáka to totiž vypadalo celkem obstojně.
07. 10. 2012 21:01
Určitě někdy vyzkouším o ratatouille uvažuju už dlouho :-))

Naši partneři