Kategorie receptů
- Autor: ivana.dvorakova1
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 480 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 20 |
Celer bulva | 20 |
Cibule | 100 |
Paprika zelená | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 4325 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1081 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.