Kategorie receptů
- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená (v suchém stavu) | 150 |
Okurky sterilované průměr | 45 |
Cibule | 38 |
Červená řepa sterilovaná | 111 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, olivový olej, vinný ocet
Energetická hodnota celkem: 2274 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.