Kategorie receptů
- Autor: valisek
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 100 |
Smetana zakysaná 15% | 150 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Zelí červené hlávkové | 500 |
Kapr | 1000 |
Dochucovadla:
sul , pepř , citron ,nové koření ,bobkový list
Energetická hodnota celkem: 8735 kJ
Bílkoviny (g): 194,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ
Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
rybu uvaříme s kořením a soli necháme vychladnout ,obereme a rozdrolíme ,přidáme nastrouhané zelí ,okurky ,tatarku ,smetanu a dochutíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.