Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rybí salát s červeným zelím

Zpět
  • Autor: valisek
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul , pepř , citron ,nové koření ,bobkový list

Energetická hodnota celkem: 8735 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 124, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 36, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ

Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 12.4, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

rybu uvaříme s kořením a soli necháme vychladnout ,obereme a rozdrolíme ,přidáme nastrouhané zelí ,okurky ,tatarku ,smetanu a dochutíme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři