Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salám gothajský | 200 |
Celer bulva | 500 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 150 |
Mrkev | 200 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 150 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
sul,jogurt,salam ,celer,2 vajicka,mrkev,kys.zelenina,pepr
Energetická hodnota celkem: 4846 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 373 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
umlit,zamichat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.