Kategorie receptů
- Autor: madleine
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 600 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Mrkev | 300 |
Celer bulva | 300 |
Petržel - kořen | 150 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Energetická hodnota celkem: 7865 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1966 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.