Kategorie receptů
- Autor: rubas
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 400 |
Celer bulva | 300 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 120 |
Cibule | 80 |
Vejce celá průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5202 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 13.9, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.