Kategorie receptů
- Autor: aleea
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Ředkvičky | 100 |
Kedlubna | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 45 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1069 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 267 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Ředkvičky a kedlubnu najemno nastrouháme, smícháme s tvarohem, přidáme okapaného tuňáka, osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.