Kategorie receptů
- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Mrkev | 200 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
Vejce celá průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, hořčice
Energetická hodnota celkem: 1650 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ
Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Celer a mrkev uvaříme v osolené a lehce okyselené vodě do poloměka, vejce na tvrdo. Studené nastrouháme na hrubém struhadle, vmícháme jogurt a dochutíme - sůl, pepř, hořčice...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.