Kategorie receptů
- Autor: Mathilda
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr | 1100 |
Mouka pohanková | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 22 |
Cibule | 184 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika, nové koření, bobkový list, jalovec
Energetická hodnota celkem: 6606 kJ
Bílkoviny (g): 246,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1101 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.