Kategorie receptů
- Autor: josephus
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 1000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Worcester | 40 |
Víno portské | 300 |
Brusinky konzervované | 30 |
Cibule | 80 |
Slanina anglická | 100 |
Energetická hodnota celkem: 10680 kJ
Bílkoviny (g): 238,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2670 kJ
Bílkoviny (g): 59.5, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.