Kategorie receptů
- Autor: yasmina
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 15 |
Česnek | 60 |
Cibule | 450 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Jelení průměr | 700 |
Víno červené | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5855 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1171 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.