Kategorie receptů
- Autor: VlastaPavelkova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 630 |
Cibule | 200 |
Česnek | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Máslo čerstvé | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Víno bílé sladké | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 600 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6140 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1535 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.