Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa po srbsku

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, směs balkánského koření, česnek

Energetická hodnota celkem: 2375 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 594 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, cibuli na plátky, česnek rozmáčkneme plochou nože. Na oleji cibulku orestujeme do růžova, přidáme česnek a necháme jen rozvonět, vhodíme maso a necháme zatáhnout. Osolíme, podle potřeba podlijeme a dusíme pod pokličkou téměř do měkka. Vhodíme pokrájené papriky, chvíli dusíme a přidáme rajský protlak naředěný vodou. Necháme přejít varem, dochutíme a podáváme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři