Kategorie receptů
- Autor: sevka
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená kýta | 750 |
Mouka pšeničná hladká | 4 |
Olej běžný (průměr) | 25 |
Cibule | 100 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10006 kJ
Bílkoviny (g): 204,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 238,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 72,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1429 kJ
Bílkoviny (g): 29.1, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 2.1
Postup přípravy
Namočíme si fazolky tak na 2 hodiny. Fazolky uvaříme, přidáme zpěněnou cibulku a jíškou zahustíme. Na závěr dáme na kostičky pokrájené uvařené uzené maso. Osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.