Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 452 |
Mrkev | 300 |
Brambory zimní | 300 |
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
sul +koreni
Energetická hodnota celkem: 2726 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 160 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
oskrabat osolit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.