Kategorie receptů
- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 150 |
Olej řepkový | 6 |
Cibule | 25 |
Farmářský jogurt bílý | 40 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 15 |
Hořčice plnotučná průměr | 7 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 1351 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 676 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Upečené kuřecí maso bez kůže s výpekem umeleme nebo na pomazánku umixujeme (peču s cibulí). Přidám na pomazánku lžíci jogurt, půl lžičky hořčice plnotučné, lžičku majonezy light, osolím, přidám nasekanou okurku. Jako haše je to jedna porce, jogurt ani nic dalšího kromě soli se nepřidává, podlije se trochou vývaru a ohřeje se.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.