Kategorie receptů
- Autor: satuc
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
diachrom | 5 |
Želatina (v suchém stavu) | 10 |
Borůvky | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 1000 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Citronová šťáva | 30 |
puding prášek | 160 |
Vejce celá průměr | 220 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 150 |
extra-linie | 200 |
Energetická hodnota celkem: 13046 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 177,
Sacharidy (g): 237,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 85,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 815 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 11.1, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
vše vyšlehat a upéct korpus (střední plech) vyšlehat tvaroh s dia-chromem natřít na korpus zalít želatinou (agarem) s ovocem )
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.