Kategorie receptů
- Autor: petrita
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa sterilovaná | 500 |
Jablko | 315 |
Rozinky | 73 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 28 |
Citronová šťáva | 10 |
Bio jogurt bílý Via Natur (Olma) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 3755 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 122,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Jablka oloupeme a společně s řepou nastrouháme. Přidáme jogurt, rozinky, vlašské ořechy a šťávu z citrónu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.