Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jablkovo-řepný salát s jogurtem

Zpět
  • Autor: petrita
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3755 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 143, SAFA (g): 7, Cukry (g): 122, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Jablka oloupeme a společně s řepou nastrouháme. Přidáme jogurt, rozinky, vlašské ořechy a šťávu z citrónu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři