Kategorie receptů
- Autor: Ivulka1980
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 417 |
Pór | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Zelí bílé hlávkové | 205 |
Houby sušené průměr | 10 |
zlatý klas | 31 |
sojová omáčka | 20 |
orechy neslané | 45 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Energetická hodnota celkem: 6072 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1012 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.