Kategorie receptů
- Autor: petradr
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 750 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 100 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Mouka pšeničná bílá | 10 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Rajský protlak Mikado | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5212 kJ
Bílkoviny (g): 172,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.