Sledujte nás:

Játra po vinařsku

Zpět
  • Autor: lavender28
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletý pepř, nové koření, hřebíček, sůl

Energetická hodnota celkem: 13610 kJ

Bílkoviny (g): 189, Tuky (g): 197, Sacharidy (g): 174, SAFA (g): 77, Cukry (g): 63, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1701 kJ

Bílkoviny (g): 23.6, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři