Kategorie receptů
- Autor: lavender28
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 900 |
Cibule | 120 |
Jablka | 440 |
Slanina anglická | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Víno červené | 500 |
Máslo čerstvé | 50 |
Dochucovadla:
mletý pepř, nové koření, hřebíček, sůl
Energetická hodnota celkem: 13610 kJ
Bílkoviny (g): 189,
Tuky (g): 197,
Sacharidy (g): 174,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1701 kJ
Bílkoviny (g): 23.6, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.