Kategorie receptů
- Autor: Merula
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 23 |
Salát ledový | 113 |
Rajčata | 138 |
r sardinela v rajčatové pmáčce | 160 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kadeřávek, citronová šťáva Kalorickou hodnotu sardinelly jsem si našla v Kalorických tabulkách. K mému úžasu tam nejsou uvedeny sacharidy, byt konzerva obsahuje rajčata, Sacharidů by tam podle podobných výrobků měly být asi 3g
Energetická hodnota celkem: 1804 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 902 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Rybičky v omáčce dáme do misky, kde už je nakrájená zelenina. Dochutíme solí, pepřem, kadeřávkem a citronovou šťávou. promícháme, vlastně načechráme lžící a vidličkou. Já si navrch na salát nadrobím na plátky nakrájenou a na sucho v troubě usušenou housku. Vyhnete se tak zbytečnému tuku při smažení krutonků.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.