Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí kostky na celeru, rýže, hlávkový salát

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

1 porce EH 1810 kJ, B 34g, T 11g, S 52g

Ingredience

Dochucovadla:

grilovací koření,sůl,ocet nekalorické sladidlo

Energetická hodnota celkem: 5416 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 121, SAFA (g): 5, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1354 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 30.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Omyté a osušené kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, ochutíme grilovacím kořením a necháme asi 30 minut v chladnu uležet. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný celer a lisovaný česnek, krátce podusíme a doplníme kuřecím masem. Mírně podlijeme vodu a dusíme do změknutí. Zaprášíme moukou a necháme provařit. Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem se sladkokyselou zálivkou Čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři