Kategorie receptů
- Autor: smisekz
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 88 |
Ředkvičky | 100 |
Máslo pomazánkové průměr | 200 |
Klasik jogurt bílý (Olma) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3031 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 101 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nahrubo nastrouháme celer (kousek, já měla 88g) a ředkvičky (celý svazek - asi 100g). Přidáme pomazánkové máslo a trošku bílého jogurtu (cca 30-50 g na zjemnění a rozředění). Osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.