Kategorie receptů
- Autor: antoninpetras
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Choceňský smetanový jogurt bílý | 230 |
Salát hlávkový | 155 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 280 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3012 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na tvrdo uvařené vejce nakrájet na kousky, posekaný medvědí česnek (v seznamu ingrediencí nahrazen salátem), jogurt, sůl a pepř, zamíchat, hotovo. Easy. Jogurt v originálním receptu nahrazuje majonézu. Jarní záležitost, pokud víte kde roste. Jinak pár lístků za 29 korun v marketu salát řádně prodraží. Skvělá příloha k rybě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.