Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí bábovka

Zpět
  • Autor: jejeja
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa1000
Debrecínka120
Eidam 30 % průměr200
Vejce celá průměr400

Dochucovadla:

sůl, koření dle chuti (použila jsem kuře sedmi bylin, bazalku a pepř), česnek

Energetická hodnota celkem: 10320 kJ

Bílkoviny (g): 359, Tuky (g): 109, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 52, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1032 kJ

Bílkoviny (g): 35.9, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Formu na bábovku vyložíme papírem na pečení. Na dno vložíme část lehce naklepaných, osolených a okořeněných kuřecích řízků. Pak část strouhaného sýra, polovinu vajíček, bylinky a česnek, debrecínku, opět sýr a zakončíme vrstrou řízků. Vše zalijeme zbylými rozšlehanými vejci a dáme péct na 220°C, cca 1 hodinu. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři