Kategorie receptů
- Autor: sedlamir
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr | 1000 |
Cibule | 500 |
Česnek | 45 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Dochucovadla:
sůl, gilášové koření
Energetická hodnota celkem: 7312 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1045 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.