Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia) | 100 |
Červená řepa | 100 |
Ředkev | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 1 |
Dochucovadla:
sůl,citron, ocet
Energetická hodnota celkem: 847 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 424 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ředkev nastrouháme na jemné slzy, taktéž červenou řepu, přidáme bílý jogurt, osolíme, okyselíme, přidáme 1/2 lžičky oliv oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.