Kategorie receptů
- Autor: r.e.d.c.a.t
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 330 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 90 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 90 |
Mouka pšeničná polohrubá | 450 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Margot Orion | 100 |
Energetická hodnota celkem: 18705 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 690,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 296,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1169 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 43.1, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 18.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.