Kategorie receptů
- Autor: jkuceraaa
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Margot | 100 |
Vejce celá průměr | 330 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 90 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 300 |
Mouka pšeničná polohrubá | 450 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 90 |
Energetická hodnota celkem: 18717 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 149,
Sacharidy (g): 689,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 339,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1170 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 43.1, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 21.2, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.