Kategorie receptů
- Autor: cettia
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pohanka loupaná kroupy | 100 |
Cibule | 100 |
Česnek | 30 |
Okurky sterilované průměr | 70 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Lahůdkové droždí | 7 |
Dochucovadla:
Majoránka, pepř, sůl.
Energetická hodnota celkem: 2626 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 657 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Pohanku zalijeme dvojnásobným objemem vody a osolíme. Vaříme 3 minuty a necháme 30 minut dojít pod pokličkou. Osmažíme do zlatova dvě cibule nadrobno nakrájené a na plátky nakrájený česnek. Pohanku, cibulku s česnekem, nadrobno nakrájenou okurku, hořčici, lahůdkové droždí a majoránku smícháme.Vše dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.