Kategorie receptů
- Autor: aspik
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 200 |
Mrkev | 100 |
Cibule | 50 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Smetana ke šlehání 33% | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Máslo čerstvé | 5 |
Ocet | 2 |
Energetická hodnota celkem: 4414 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 16.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.