Kategorie receptů
- Autor: Petjule79
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 30 |
Máslo čerstvé | 10 |
Droždí | 120 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Okurka nakládačka | 30 |
Tvaroh odtučněný průměr | 150 |
Pažitka | 30 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pažitka
Energetická hodnota celkem: 1958 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 490 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Jednu malou cibulku nadrobno nakrájenou nechám zesklovatět na troše másla na mírném ohni, přidá se droždí a míchá, dokud nezrůžoví. Podlijeme trochou mléka, povaříme minutku a odstavíme. Vmícháme lžičku hořčice, nakládanou okurku, nasekanou. V míse důkladně promícháme s tvarohem a nastrouhaným sýrem. Nakonec vmícháme nasekanou pažitku, ochutíme solí, pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.