Kategorie receptů
- Autor: ABejbisek
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 400 |
Brambory (syrové) | 600 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Cizrna sterilovaná | 50 |
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Olej olivový | 10 |
Cibule | 50 |
Mouka pšeničná celozrnná | 15 |
Pažitka | 10 |
Energetická hodnota celkem: 7006 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1401 kJ
Bílkoviny (g): 25.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 39.4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.