Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

japonský dezert z tvarohu

Zpět
  • Autor: HelenaHej
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8145 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 125, SAFA (g): 68, Cukry (g): 123, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1018 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a přidáme ke žloutkům a tvarohu a vyšleháme do pěny. Pak lehce vmícháme do tuha vyšlehané bílky. Těsto vlijeme do dortové formy (26 cm) vylouženou pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 170 °C a pečeme 15 minut.Pak snížíme teplotu na 160 °C a pečeme dalších 15 minut. Troubu vypneme a dezert ponecháme v troubě ještě dalších 15 minut. Pak necháme vychladit při pokojové teplotě. Lehce pocukrujeme moučkový cukrem, konzumujeme jen tak, ale výborné je podávat s čerstvým ovocem, jahody, meruňky, lesní ovoce (borůvky, maliny, ostružiny)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 06. 2016 21:38
toto sa mi veľmi páči :-)
ďakujeme za inšpiráciu...

Naši partneři