Kategorie receptů
- Autor: PavlusM
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 280 |
Paprika červená | 135 |
Rajčata | 150 |
Cibule | 50 |
Olej olivový | 15 |
Ocet Balsamico | 15 |
Balkánský sýr | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1760 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 880 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
1 střední salátová okurka 2 středně velká rajčata 1 červená paprika 1 menší fialová cibule Řecký sýr fetta nebo balkánský sýr Olivový olej a balzamikový ocet dle chuti Nakrájejte (předem oloupanou) okurku, červenou papriku a rajčata na kostičky, červenou cibuli na tenké plátky nebo drobné kostičky. Přidejte nakrájený sýr feta a dle chuti olivový olej a balzamikový ocet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.