Kategorie receptů
- Autor: martina122
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 460 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Lečo zeleninové sterilované | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3419 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 380 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.