Kategorie receptů
- Autor: Mati7
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Vejce celá průměr | 5 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 10 |
Smetana ke šlehání 31% | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8392 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 106,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 839 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 15.7, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 10.6, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Cukr+žloutky vyšlehat,přidat kakao a postupně zamíchat sníh z bílků. Pečeme 8min na 210 stupňů. Promazat ušlehanou šlehačkou a zatočit. Celou roládu namazat zbylou šlehačkou a poprášit kakaem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.