Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 1022 |
Cibule | 199 |
Salám gothajský | 288 |
Vejce celá průměr | 550 |
Majonéza (Spak) | 275 |
Ocet | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 148 |
Dochucovadla:
sul,cukr,ocet.majolka
Energetická hodnota celkem: 15722 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 267,
Sacharidy (g): 226,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 191,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 629 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
nakrajet,zamichat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.