Kategorie receptů
- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát římský | 300 |
Rajčata | 200 |
Cibule | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Olej olivový | 40 |
Citronová šťáva | 30 |
Dressing Balsamico (Spak) | 6 |
Energetická hodnota celkem: 3139 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1570 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.