Kategorie receptů
- Autor: pecivalova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 180 |
Ředkvičky | 80 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pažitka
Energetická hodnota celkem: 562 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 281 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.