Kategorie receptů
- Autor: latky
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy | 70 |
Máslo čerstvé | 220 |
Mouka pšeničná bílá | 260 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 13587 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 231,
Sacharidy (g): 245,
SAFA (g): 131,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3397 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 57.8, Sacharidy (g): 61.3, SAFA (g): 32.8, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.