Kategorie receptů
- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 12% | 190 |
Cibulka jarní | 180 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Paprika červená | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Krůta bez kůže průměr | 300 |
Dochucovadla:
sůl,chilli papričky mleté,zeleninový bujon,skořice,
Energetická hodnota celkem: 5009 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1670 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 20.7, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Očištěnou papriku nakrájet na proužky a orestovat na oleji.Po chvíli přidat na drobné kousky nakrájené maso,mírně osolit a dále restovat.Zalít cca 4 dcl vody,ve které jsme rozmíchali zeleninový bujon.Přidáme fazole bez nálevu,mleté chilli papričky a špetku skořice.Za stálého míchání přivedeme k varu.Na mírném ohni vaříme do změknutí.Při podání pokapeme hotové jídlo zakysanou smetanou a hojně posypeme nakrájenou jarní cibulkou. Příloha - rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.