Kategorie receptů
- Autor: Naspet
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 150.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 200 |
Lučina | 200 |
Tofu marinované Lunter | 180 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bazalka, rukola
Energetická hodnota celkem: 3939 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 26 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Červenou řepu upečeme, zabalenou do alobalu, asi 90 minut (podle velikosti, teplota cca 150°C) Vytaženou, případně vychladlou řepu oloupeme a v sekačku (chopper) zakapeme šťávou z půl citrónu/limety. Pár sekund prosekáme, přidáme sýr(lučina, žervé, tvaroh) a pokud bude příliš řídké, přidáme i tofu. Nakonec sůl, pepř (česnek).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.