Kategorie receptů
- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata sušená v oleji | 10 |
Ocet | 5 |
Sezamová pasta | 10 |
Cizrna (v suchém stavu) | 40 |
Citronová šťáva | 2 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Olej olivový | 8 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sezamová pasta (tahini), jablečný ocet, citrónová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1530 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 765 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cizrna uvařit, slít vodu rozmixovat přidat ostatní suroviny (sušená rajčata v oleji pokrájet) a dochutit podle chuti
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.