Kategorie receptů
- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Švestková povidla | 20 |
Tvaroh NT rozotierateľny SABI | 250 |
Jogurt biely SABI 0,5 % | 20 |
Med | 12 |
Kypřící prášek do pečiva | 14 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Pšeničné otruby | 15 |
ovsené otruby | 90 |
vanilkový cukor | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4122 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Žĺtky vymiešame s sladidlo podľa chuti, polovičkou tvarohu, pridáme otruby, , prášok do pečiva, mlieko a vyšľaháme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a jemne vmiešame do otrubovej hmoty. Na fóliu na pečenie vrstvíme kôpky ďalej od seba. Cesto sa roztečie. Druhú polovicu tvarohu vymiešame s namočeným goji, škoricou a sladidlom. Na každú otrubovú kôpku navrstvíme tvaroh. Dáme do vyhriatej rúry piecť na 30 - 40 min. Po upečení, necháme vychladnúť priamo na plechu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.