Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 45
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 12 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 25 |
Salát ledový | 20 |
Rajčata | 50 |
Bulka fitness | 80 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 150 |
Dochucovadla:
oregano, chilli, sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1876 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Libové hovězí maso nameleme a ochutíme sušeným oreganem, špetkou soli a chilli. Z masa tvoříme burgery a pečeme je v troubě rozpálené na 180 °C na plechu vyloženém pečícím papírem. Podáváme v housce (ideálně celozrnné, nebo si upečeme domácí) se zeleninou (kolečka rajčat, cibule, listy salátu) a domácím jogurtovým dipem, který si připravím z bílého jogurtu, česneku a libovolných bylinek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.