Kategorie receptů
- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová (syrová) | 200 |
Eidam 30% | 25 |
Rajský protlak | 40 |
Cibule | 123 |
Olej běžný (průměr) | 7 |
Bujón průměr (hotový) | 10 |
Kuskus pšeničný (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3390 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1695 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.